Do you want to be safe and good, or do you want to take a chance and be great?

Sider

fredag den 7. oktober 2011

2 uger senere!

Hej undskyld jeg ikke har skrevet  i rigtig lang tid men har bare haft saa travlt med alt ! (:
Der er sket rigtig meget siden da. For det forste homecoming!!!
Det var viiiillldt feedt !! Jeg spiste ovre sammen med en masse andre, jeg kendte ikke dem alle og efter tog vi afsted (: Man maa da nok sige at amerikanerne danser anderledes....


Jess!


Ellers har jeg de sidste uger faaet rigtig mange gode venner ! (: Jordan tog mig med til Taco Bell for forste gang mmmh... Intet mexikansk over det overhovedet men stadig godt ! haahah :D
Efter det tog vi paa Starbucks og jeg fik min dejlig elskede chai thea latte ! mums mums! Efter tog vi til saadan en halloween costume butik og provede en masse underligt , det var sjovt og ham manden i butikken var rigtig grineren ! Jeg kobte ogsaa mit kostume som sailor ! :D 40 bucks ! :O dyyrt. Jeg tager det med hjem og saa skal det blive mit kostume de naeste mange aar! Men det er rigtig fedt for Jordan korer i bil ! saa behoves man ikke at blive kort hver eneste gang!
Jeg gaar stadig til cheer og det er stadig saadan okay. Savner stadig stunts men jeg har bare valgt at blive saa jeg har lidt mere at lave. Jeg ville ogsaa rigtig gerne danse igen men jeg kan ikke finde nogen dansestudier..

Jeg kan virkelig godt maerke at jeg er ude paa landet og nogen gange kan det godt blive irriterende, hvor besvaerligt det er at komme fra sted til sted.. Nogen gange bliver det bare saa stille.

Senere i dag skal jeg til et haunted house ! Og det er forste gang jeg er sammen med Jake , den fyr haha! He's a good guy.
I dag havde jeg glemt min engelskbog til language arts fordi jeg havde kommet til at bytte om paa den og matematikbogen i mit skab og man faar detention og det gad jeg bare ikke ! Isaer ikke pa en fredag, det er saadan noget hvor man skal sidde efter en time efter skole og man maa ikke snakke med nogen eller noget! Saa Jordan sagde jeg skulle abne matematikbogen, putte mit noteshaefte ovenpaa, hovedet ned og gore mig saa lille som muligt.. Haha og jeg blev ikke taget! Jeg har ikke lektier for denne weekend ! Juhuuuuuu

I morgen skal jeg vaere sammen med Autumn og jeg skal i biografen for forste gang her ! Yeah yeah!
Og vejret er blevet godt igen her ! Vi havde haft et par rigtig darlige dage men lige pludselig skiftede det og nu er det 78 .. Awesome !

1 kommentar:

  1. Fin blog du har! :) Det kunne være fedt, hvis du gad kigge forbi min også! http://freakinheels.blogspot.com/

    SvarSlet