Do you want to be safe and good, or do you want to take a chance and be great?

Sider

lørdag den 24. september 2011

Homecoming i dag !

Saa er det i dag dagen med homecoming ! Jeg glaeder mig ekstremt, men er ogsaa rigtig nervos fordi jeg ved ikke hvad jeg skal forvente :O Forst tager jeg over til Alexa og Emma og gor mig klar og derefter tager jeg over til en af Jess' venner, hvor der kommer en masse andre og spiser. Jeg skulle rigtigt have spist med Jordan og hendes venner men det kunne jeg ikke rigtgigt alligevel.
men det skal nok blive rigtig hyggeligt !
Jeg har ogsaa faet den pakke min mor og John har sendt mig ! Finally, taak skal i ha' (:
Det er rigtig irriterende, det er saadan slet ikke alle der skal med til homecoming. Mange af mine drenge venner skal ikke med fordi de ikke gider ! Arrgh, men de har lovet mig at komme til Snow Ball og Prom. Er ogsaa lidt nervos med homecoming for naesten alle mine venner har kaerester og skal danse med dem og mange af mine drengevenner kommer ikke !

Skoledagen i gaar har nok vaeret den bedste af alle! Kan ikke forklare hvorfor men jeg var lykkelig ! Haaber at det er et tegn paa at jeg er ved at vaenne mig til det. Jeg har ogsaa faet flere venner og det havde jeg ikke indset for Melinda spurgte mig hvem jeg godt kunne lide og jeg remsede en masse op og jeg kunne bare blive ved !
Jeg er rigtig glad for at jeg er her! Jeg kan maerke allerede nu at det virkelig har vaeret en modnende oplevelse og jeg har virkelig laert at staa pa egne ben! Ogsaa alle mine venner har jeg selv lavet nuu naar jeg ikke har nogen hostsoskende paa min alder. Jeg har laert nogen af de vigtigste ting i livet, som jeg aldrig havde laert hvis jeg ikke var kommet!
Der er en drengecheerleader paa skolen Jeremy og han er bare awesome ! I journalism sad jeg paa biblioteket med Autummn og saa kom han over og begyndte at rode i min taske han har ikke Journalism men Speech og var ogsa paa biblioteket ! Da han fandt min Gucci pung og panalhus sagde han noget lignende "OMG this is not real!". Det sjove er at han var den forste til at laegge maerke at jeg havde Gucci af alle selvom jeg ikke har nogen timer med ham, hah ! I like him. Hmmm what else?
Jo i Sociology skal vi alle lave et projekt om et land , og tadaaa jeg har om Danmark ! Jeg er sammen med Ryan som ogsaa er rigtig nice! Det er rigtigt fedt fordi det er jo let for mig at lave om Danmark og saa laerer de andre jo ogsaa noget om det (: og jeg skal ogsaa lave en dansk ret. help? . og  spille noget dansk musik, da Ryan horte sangen om Martin er en uranhjort sagde han at det skulle vaere den! .. haha

2 kommentarer: