Do you want to be safe and good, or do you want to take a chance and be great?

Sider

torsdag den 8. september 2011

Dilemma

Cheerleading er ikke det samme uden stunts, det er ikke nær så sjovt! Overvejer seriøst at Stoppe.. Det koster 1000 kr. om måneden det er mega meget ! er det det værd? jeg hader tumbling og det koster en bondegaard. min ryg begynder at gore ondt igen, ved ikke om det er fordi den bare skal igang. der er 8 piger på holdet slet ikke det samme som rockets.. savner rockets.. savner at stunte.. men jeg vil alligevel ikke stoppe fordi jeg er lige blevet så gode venner med dem på holdet, men de er den eneste grund til at jeg gør det nu.. min ryg gor ondt igen og det er noget lort!! men det er ikke så slemt endnu, det var kun lige efter fordi jeg havde øvet rigtig meget flik.
Går kun til cheer på grund af pigerne og måske lidt på grund af sporten, men er det det værd?DILEMMA .. someone help ved godt det er min egen beslutning men, det er svært. jeg kan da ikke bare give slip på cheerleading. Men hvis det ikke er sjovt burde jeg så???
Ud over det vidste min side buddy i Earth Science ikke at jeg var en exchange student, før jeg snakkede om det i timen i fredgs. Han troede jeg bare var en ny , og vi har snakket sammen ! hahah folk siger altid at de ikke kan hore min accent en spurgte endda om jeg var fra detroit ! hahaha! :D folk tror ogsa at man snakker engelsk i danmark siden min accent er saa god ! uhaaa jeg er go' saa ! das english ist prima.. selvom jeg altid har vidst jeg havde en amerikansk accent havde jeg aldrig troet at jeg lyder som en. Alexa siger at hun nogen gange godt kan hore en mild accent men det er ogsaa fordi jeg er sammen med hende 24/7. og hver gang jeg siger noget der ikke helt er rigtigt sagt griner hun bare og siger "speak english danish girl" haha. bare fordi jeg spurgte "can i have a gum" i stedet for "can i have some gum" og efterfolgende gav jeg et langt foredrag om at det er da underligt nar det er 1 stykke ?? thhhhh! anyways Alexa er awesome !

det er min fodselsdag naeste uge og de sporger om hvad vi skal lave har virkelig no clue?? help, taenkte om vi ku tage ud og spise eller noget.

Fik B i nørde-jeg-ved-ikke-hvad-jeg-laver-her-matematik , saa det er vel okay men ville stadig onske at jeg hade geometri eller noget much easier jeg har "transition math" synes ikke det er saa svaert men det er mere naar han forklare. Men naar jeg selv sidder med det og laver lektier er det ret nemt.
hmm er der mere?

jo jeg har lige bestilt en kjole og en ring fra nastygal.com  fordi jeg savner at shoppe , needed it ! savner den danske mode. og jo i journalism skriver vi for vores skoleavis og jeg skriver om mode, saa forhabentlig kan jeg faa sivet noget ind hos dem hahahaha :D nogen har faktisk god stil og jeg får hele tiden komplimenter om mit tøj (:
Hører dansk radio thevoice , sjovt at høre dansk. Lige nu kører rasmus seebach - i mine ojne

1 kommentar:

  1. stop på det hold, go find et all-star hold tæt på.. get er en selvstændig cheer foreign der ikke hører under en skole :-)

    SvarSlet