Do you want to be safe and good, or do you want to take a chance and be great?

Sider

fredag den 26. august 2011

Street fair!!

- (Tror jeg stavede det rigtigt)

De her dage savner jeg rigtig meget Danmark tror jeg, savner både familie og venner ! :(
Altså jeg snakker med flere og flere og nogen timer er bedre end andre.
I dag skal jeg ud til det der street fair  med to på skolen. Ved ikke hvad det er , de siger at det er et sted hvor man får en masse usund mad! håhåhåhåhåhå !! de siger at på nogen af tingene står der "WARNING THIS IS NOT HEALTHY  FOOD" - eller noget i den stil viiildt!
Har fundet ud af- nogen har altså en nice stil ! ikke som i danmark men stadig cool og  de synes hvad jeg har på er cool så det er joo fedt nok (:

og nåår ja, vi havde allerede vores første test i dag.. mmaaaan jeg klarede det dårligt 5 af spørgsmålene kunne jeg ikke forstå og vores lærer var rigtig underlig! jeg kunne ikke høre hvad han sagde og de ting vi havde test i havde vi ikke læst om såå alle var sådan whaaat? men nogen steder blev jeg nødt til at tegne det fordi jeg ikke kunne forklare det ordentligt på engelsk! - FAIL :D hahahah!!

Jeg  bliver kaldt Danmark af mange :D

timerne er faktisk okaay svære , jeg har næsten alle mine timer i junior eller senior niveau .

jeg har sådan noget litteratur-engelsk ! i går skulle vi skrive en masse om kolonier i nord og syd som vi aldrig havde haft om i idanmark så det var ret svært, i dag skulle vi skrive hvad en masse engelske svære ord betød og putte dem i sætninger og ham der sidder foran mig er rigtig sød og hjalp miig :D han forstod det godt og sagde der var en fra polen sidste år men hun var meget dårligere til engelsk end mig - good for me :D ! eller danmark

i journalism skulle vi have haft sådan en mappe med nogen specielle dimser med i til i dag og den havde jeg selvfølgelig slet ikke fattet , så jeg sad sådan hvaad skulle vi ?? men læreren var rigtig sød og alle grinede fordi de synes jeg var søød :D jeg blev nødt til at få det forklaret mange gange før det gik ind, for det var svære ord! så jeg fik et billede af det! haha
jeg har også aftalt at vi måske skal være sammen på et tidspunkt (:

matematik er svært!!!! når mr. seese forklarer alt muligt på tavlen om alt muligt engelsk matematik , bliver  jeg forvirret og fatter 0 ! timen er også på højt niveau ved ikk hvad jeg laver derinde! men så snart jeg skal til at lave opgaverne går det godt. tavle-tingen er bare svært. oog så skulle vi lave opgave 19-45  jeg tænkte hvordan får jeg det færdigt ? :O så jeg spænede derud af og da jeg var nået til opgave 40 som jeg ikke kunne forstå og spurgte om sagde han "number 40? you are only supposed to do all the odds" "ARE YOU KIDDIING ME ?" det var kun meningen jeg skulle lave de ulige men det havde jeg ikke forstået klart nok .. daaaaaaamnnnnn!!!

alle vil også gerne have at jeg siger et eller andet på dansk all the time!
i socialogy spurgte de hele tiden om hvordan man sagde F-ord for some reason.

Det var et langt indlæg!

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker sådan nogle her indlæg!!!
    jeg håber du får det nemmere med tiden, men det gør du jo helt klart fordi engelsk bliver nemmere!

    savner dig <3

    SvarSlet
  2. jaa det håber jeg i miss u 2 ! <33

    SvarSlet